Carles Sagués, en nom del Grup Municipal d'ICV-EUiA


Comunicat de premsa amb el posicionament de la coalició en relació amb el conflicte a l'Escola de Música de Badalona

"Cal fer tots els esforços per reconduir la situació, pel bé d’ambdues parts, però també per a les persones usuàries i per no perjudicar la positiva trajectòria i la bona imatge que sempre ha tingut tant l’Escola de Música de Badalona, com el Conservatori professional de Música de Badalona", afirma Carles Sagués.

Davant la situació de conflicte que es viu a l’Escola de Música de Badalona el Grup Municipal d’ICV-EUiA vol manifestar el següent:

Cal fer tots els esforços per reconduir la situació, pel bé d’ambdues parts, però també per a les persones usuàries i per no perjudicar la positiva trajectòria i la bona imatge que sempre ha tingut tant l’Escola de Música de Badalona, com el Conservatori professional de Música de Badalona.

Lamentem la incapacitat mostrada pel Govern de la ciutat (PSC-CiU-ERC) per resoldre de forma ràpida i efectiva les demandes de normalitzar les situacions laborals irregulars reclamades mesos enrere.

Demanem explicacions públiques al Govern de PSC-CiU-ERC, del motiu pel qual després d’arribar, dijous a la nit, a una entesa amb el grup de músics afectats/des, divendres a la tarda es desdiu de tot el que s’havia concretat.

Des de la convicció que aquestes situacions laborals irregulars són a causa del voluntarisme i a l’esperit de cooperació, que des del seu origen han estat presents entre la gent de l’EMB, no pas a una voluntat empresarial economicista. Insistim en la necessitat de deixar de banda els malentesos que es poden haver donat els darrers dies i plantegem un acord que inclogui aquests tres punts.

1- Regulació de totes les situacions laborals, mitjançant el model de contracte temporal que correspon a la feina que desenvolupen fins al moment que es convoquin les places.

2- Que la convocatòria de les places reconegui, com un valor a tenir en compte en el barem de puntuació, l’experiència en el lloc de treball a cobrir.

3- Deixar sense efecte els acomiadaments i altres tipus de finalitzacions de les relacions laborals que s’hagin produït arran del conflicte.


Carles Sagués Baixeras

President Grup Municipal ICV-EUiA
Ajuntament de Badalona

Badalona, 19 de febrer de 2008

Comentarios

Ciudadana Bétulo ha dicho que…
No se pero... Sr. Carles, ¿usted no fue responsable en la anterior legislatura del Area de Cultura de Badalona el mismo puesto que aghora ocupa el Sr. Jaume Vives?

Si es así, Convendría que esplicara como es posible que dependiera esa responsabilidad en usted y no se percatara del tipo de gestión y las maneras como se rigen en el patronato.
Su comunicado es muy esclarecedor y coincidente con la situación denunciada y consiguiente despido de represalia.
Anónimo ha dicho que…
No coneixia aquest blog, avui l'he descobert per casualitat. Encara que sigui tard, et confirmo que el regidor de cultura de l'anterior mandat era en Josep Duràn, jo no tenia cap tipus de presència a L'ajuntament, ni com a regidor ni de cap altra manera.
Felicitats pel teu interés pels temes ciutadans.

Carles Sagués

Entradas populares de este blog

¡Indignados! en Badalona

Rotas las negociaciones entre profesores en huelga y la Dir. de la EMB

Acampada de INDIGNADOS en Badalona